EXCLUSIV  Cum o susține Mugur Ciuvică, subtil, pe Elena Lasconi. Chirieac l-a dat de gol / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Mugur Ciuvică a fost dat de gol. Chirieac a dezvăluit semnele care arată că o susține pe Elena Lasconi la alegerile prezidențiale.

CITEȘTE ȘI                -                EXCLUSIV  Paradox cu Iohannis și găurile de golf de la Neptun. Marea spaimă a Dianei Tache / video

Elena Lasconi, candidatul Uniunii Salvați România la alegerile prezidențiale, și-a depus luni dosarul de candidatură și semnăturile adunate de la susținători. Lasconi a ținut să specifice că este asumată în favoarea parcursului pro-occidental al României, denunțând tot răul pe care Rusia, în diferitele sale forme, l-a făcut de-a lungul istoriei poporului român.

„Probabil că nu ați avut bunici sau străbunici care să vă povestească cât de mult rău au făcut rușii când au intrat pe teritoriul României. Deci, nu ne putem gândi la așa ceva, noi suntem pentru Vest. Mie îmi plac blugii, îmi place Coca-Cola, întotdeauna ne-am dorit să fim cu americanii (...).

Mie îmi plac blugii, îmi place Coca-Cola, întotdeauna ne-am dorit să fim cu americanii. Oare ce ar crede eroii de la revoluţie ştiind că această ţară este condusă de urmaşii comuniştilor?“, a întrebat, retoric, Elena Lasconi.

CITEȘTE ȘI               -              Ion Iliescu, palmă progresiștilor! „Dacă în cursa la prezidențiale, un candidat întreabă așa ceva, e sinucidere curată”

Foto: Miercurea Neagră

Mugur Ciuvică, dat de gol de Chirieac

La emisiunea Miercurea Neagră din data de 2 octombrie, Bogdan Chirieac a făcut o remarcă despre Mugur Ciuvică, iar Diana Tache a adăugat că acesta este un susținător subtil al Elenei Lasconi.

„Stimați telespecctatori, vreau să vă fac o mare dezvăluire. Nu-l vedeți, dar noi l-am văzut. Doamna Tache l-a depistat. Domnul Ciuvică poartă blugi, iar în pahar bea Coca-Cola, adică exact gusturile candidatei noastre, doamna Elena Lasconi“, a punctat Bogdan Chirieac.

Jurnalista Diana Tache a intervenit: „Iar noi, ca să fim în asentiment cu candidatura doamne Lasconi, trebuie să batem cuba“, după care a bătut palma cu Bogdan Chirieac.

„Credeți că-l putem atrage pe domnul Ciuvică de partea noastră, că are și dânsul urmăritorii lui, vreo 2-3 acolo?“, a întrebat, ironic Bogdan Chirieac.

„Subtil, practic s-a întâmplat!“, a replicat Diana Tache.

„Eu m-aș bucura mult să militeze alături de noi pentru viitorul președinte al României, doamna Elena Lasconi“, a spus Bogdan Chirieac.

„Președinte al cui?“, a întrebat, glumeț, Mugur Ciuvică, adăugând că nu are nimic de spus în apărarea sa.

Mai multe puteți urmări în ediția din 2 octombrie a emisiunii Miercurea Neagră.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel