Ne plac cartofii crocanți, presărați cu puțin parmezan și verdeață. Cel mai indicat este să nu folosim ulei pentru prepararea cartofilor crocanți. Iată cele mai bune trucuri.
Poți să obții cartofi crocanți și fără să folosești uleiul. Un truc des folosit este acela de a presăra puțină făină peste cartofi, înainte de a-i introduce la cuptor.
Un truc la fel de util constă în coacerea pastelor înainte de a le fierbe.
Această metodă va transforma total gustul pastelor, devenind mai delicioase. Pune pastele crude într-o tavă şi lasă-le la cuptor la 350 de grade Celsius timp de 10-15 minute. Ele vor căpăta o culoare aurie şi poţi să le foloseşti în orice reţetă obişnuită care va deveni mult mai gustoasă cu paste coapte.
Citește și Cum să tai ceapa fără lacrimi. Există un truc, însă atenție la un lucru
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu