Cum plănuieşte Berlusconi reanimarea PDL-ului italian

logotip berlusconi
logotip berlusconi

Berlusconi s-a decis deja asupra noii sale „creaturi” politice. Se va numi simplu „Italia”. Nici mai mult nici mai puțin. Astfel se încearcă îndepărtarea imaginii negative pe care o are Il Popolo della Liberta, PDL-ul italian.

Logotipul care îl va substitui pe cel actual este opera agenției Dire și a fost făcut public pe internet. Este un tricolor pe fundal albastru, nu foarte diferit de cel anterior, dar ceea ce marchează diferența cu adevărat este lipsa numelui partidului și prezența unui mare „Italia” în partea superioară. Agenția spune că este vorba despre un slogan direct și incisiv, pentru a căuta lucrurile pozitive. În partea de jos a imaginii, apare scris „Berlusconi președinte”.

Un exemplu și pentru partidul la fel de uzat care l-a propulsat pe Traian Băsescu președinte. Doar că albastrul poate fi schimbat cu portocaliu sau, eventual, noua culoare la care apelează democrat-liberalii, verdele. Sigur, președintele nostru nu va mai candida, dar este se poate inspira din modelul italian pentru următorul candidat la scaunul de la Cotroceni sau chiar la alegerile parlamentare din 2012.

Primul ministru italian, Silvio Berlusconi, a anunțat că va decide luna aceasta dacă va convoca alegeri anticipate, ceea ce va face cu siguranță dacă Guvernul său nu va deține majoritatea suficientă pentru trecerea legilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel