Cum poate scăpa Florinel Coman de munca în folosul comunității, după ce a fost condamnat

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Fotbalistul Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare.

Citește și articolul - Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Atacantul naționalei, obligat să facă muncă în folosul comunității

Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Române de Fotbal Răzvan Burleanu a spus că din partea forului de la Casa Fotbalului nu există nicio problemă privind condamnarea internaționalului român.

”A făcut o greșeală, plătește pentru acea greșeală, apoi redevine om normal”

”Nu există nicio problemă din partea FRF. De ce ar fi? Nu cred că este o problemă, din punctul meu de vedere. A făcut o greșeală, plătește pentru acea greșeală, apoi redevine un om normal. În momentul ăsta, mai are de ispășit șapte luni.  Verdictul s-a dat în aprilie, dar s-a aflat abia acum””, a spus Andrei Vochin.

Cum ar putea scăpa Florinel Coman de munca în folosul comunității

Andrei Vochin a precizat faptul că avocații lui Florinel Coman ar putea rezolva și a doua problemă din condamnarea lui Coman, respectiv munca în folosul comunității.

”Partea a doua, cu munca în folosul comunității, o pot rezolva avocații într-un fel sau altul. Fie, prin comutarea efectuării acelei munci, fie prin suspendarea acelei munci și găsirea a unui alt fel în care să plătească și partea asta. Dar, asta ține de avocați”, a mai declarat Andrei Vochin, la Digi Sport.

Amintim faptul că Florinel Coman a fost condamnat definitiv, de către magistrații Judecătoriei Lehliu Gară, la 11 luni de închisoare cu suspendare. În urmă cu trei ani, fotbalistul a fost prins  de polițiști pe A2 (Autostrada Soarelui) în timp ce conducea cu un permis de conducere fals, cumpărat din Ucraina.

Mașina pe care o conducea Florinel Coman avea o viteză de 165 km/h, într-o zonă unde limita era de 130 km/h

Fotbalistul avea o viteză de 165 km/h pe o șosea unde limita era de 130 km/h. Florinel Coman le-a arătat polițiștilor care l-au oprit un așa-zis ”permis internațional” care părea a fi emis de autoritățile din Ucraina. Prin urmare,  pe numele lui Florinel Coman a fost întocmit imediat un dosar penal.

Procurorii din județul Călărași, unde a fost prins fotbalistul, au trimis o adresă în Ucraina prin care au cerut să li se răspundă dacă Florinel Theodor Coman a făcut vreo școală de șoferi în această țară și dacă a participat la vreun examen. Din cauza faptului că perioada a coincis cu atacul Rusiei asupra Ucrainei, autoritățile ucrainene nu au venit cu un răspuns rapid cu privire la situația fotbalistului român.

Florinel Coman a primit acum 9 luni pentru conducere fără permis...

Însă, Florinel Coman a primit acum 9 luni pentru conducere fără permis, 2 luni pentru uz de fals și 4 luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

„În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)”, conform deciziei instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel