Cum poți accesa un nou împrumut dacă ai fost raportat la Biroul de Credit

Un istoric pozitiv de plată reprezintă o „bilă albă” în relația cu băncile, în momentul în care vrei să accesezi un împrumut. 

În caz contrar, dacă figurezi pe „lista neagră” a Biroului de Credit te poți aștepta la o serie de refuzuri de finanțare. În schimb, condițiile de creditare ale instituțiilor financiare nebancare sunt mult mai blânde.

În cazul în care ai nevoie de o anumită sumă de bani, însă figurezi în evidențele Biroului de Credit, îți poți îndrepta atenția către ofertele de pe piața nebancară. Mai precis, multe IFN-uri oferă și credite cu istoric negativ.

Trei avantaje ale creditului urgent

În general, sumele pe care le poți obține de la IFN-uri sunt semnificativ mai mici decât cele acordate de bănci. Mai precis, unele instituții nebancare acordă împrumuturi de până în 4.000 de lei. Altele sunt dispuse să te împrumute cu până la 20.000 de lei, perioada de rambursare putând să ajungă până la 30 de luni. Însă, poți beneficia de o serie de avantaje, precum cele pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează.

1. Acces rapid la bani

Acordarea unui credit urgent fără verificare în Biroul de Credit implică o procedură foarte simplă, care se desfășoară online. Cu alte cuvinte, vei reuși să economisești timp, întrucât nu va fi nevoie să faci niciun drum până la sediul vreunui creditor. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este acela de a accesa site-ul IFN-ului, unde va trebui să completezi cererea de credit. Este important să încarci și o copie a actului de identitate și, la nevoie, un extras de cont. Poți primi aprobarea în mai puțin de 3 ore, după care creditul îți va fi transferat în contul bancar.

Un alt avantaj de care poți profita este acela că unele IFN-uri te pot credita inclusiv în zilele de weekend.

2. Condiții relaxate de creditare

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru accesarea unui credit urgent nu sunt deloc dificile. Astfel, pentru a primi finanțarea dorită trebuie:

Să ai peste 18 ani; Să încasezi un venit lunar din care să-ți poți achita rata fără probleme; Să furnizezi date de contact corecte; Să ai un cont bancar în care IFN-ul să-ți poată vira suma aprobată.

Șansele de creditare nu îți vor fi afectate nici în cazul în care lucrezi în baza unui contract de muncă pe perioadă determinată. În plus, anumite IFN-uri acordă credite inclusiv persoanelor care obțin venituri lunare de cel puțin 300 de lei.

3. Dobândă zero

Clienții noi pot beneficia de o serie de oferte avantajoase. De exemplu, unele IFN-uri „taie” dobânda la începutul perioadei de creditare. Dacă optezi pentru o astfel de soluție de creditare cu dobândă 0 ai grijă să respecți cu strictețe datele de scadență. În cazul în care vei plăti cu întârziere, dobânzile penalizatoare nu vor fi deloc modeste.

O metodă eficientă pentru identificarea celui mai bun credit

Știai că poți găsi cel mai avantajos credit pentru nevoile tale în doar câteva minute? Nu va trebui să pierzi ore în șir pe site-urile IFN-urilor pentru a verifica mai multe oferte de creditare. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma de comparare Sortter și vei avea acces, în mod gratuit, la informații esențiale despre o serie de credite urgente existente pe piața financiară.

Va trebui să introduci doar suma pe care vrei să o obții, iar Sortter îți va prezenta numaidecât cele mai bune oferte de finanțare pentru nevoile tale. Comparându-le în funcție de costuri vei reuși să identifici o soluție de creditare rentabilă pentru buzunarul tău.

Înainte de a aplica pentru obținerea unui împrumut nebancar, îți recomandăm să ții cont de ghidul complet de accesare a creditelor, pe care ți l-a pregătit Sortter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel