Dacă ai pregătit prea mult piure și ți-a rămas, nu-l arunca. Îl poți păstra luni bune. Iată cum.
Pune câte o porţie de piure în pungi care se închid ermetic, având grijă să scoţi tot aerul. Pune pungile unele peste altele într-o cutie încăpătoare și bagă-le la congelator. Scoate câte o pungă de piure de fiecare dată când ai nevoie.
Lasă-l să se dezgheţe în frigider, în punga în care a fost congelat, înainte de a-l pune la încălzit. Pentru ca piureul să-șo păstreze textura şi consistenţa, în momentul în care-l încălzeşti adaugă-i unt şi smântâna pentru gătit în loc de lapte, potrivit retete.acasa.ro.
Vezi și: Ce faci cu cartofii prăjiți care ți-au rămas. Cum îi poți "refolosi"
De ce să opărești costițele de porc înainte de a le pune pe grătar. Rezultat fabulos
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News