Medicul nutriționist Anca Hâncu a oferit o variantă mai sănătoasă și sigură de pască pentru siluetă. Iată cum ar trebui preparată, dacă nu vrei să te îngrași consumând-o.
"Pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr, se mai pun nişte stafide şi vor da savoarea. Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor. La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască. Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun", a explicat medicul nutriționist Anca Hâncu, într-un interviu pentru DC Medical.
Interviul integral, în materialul video de mai jos:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News