Cum Primăria Sectorului 1 își manifestă ineficiența ținând blocat Ghiseul.ro pentru cetățeni

ghiseșul.ro
ghiseșul.ro

Zilele acestea observăm o problemă semnificativă în procesul de plată online a taxelor și impozitelor locale, prin intermediul platformei Ghiseul.ro. Mai exact, Sectorul 1 nici măcar nu mai apare pe platformă, deoarece sistemul Primăriei Sectorului 1 nu este funcțional. Motivul? Ineficiența în formă continuată din vârful primăriei Sectorului 1.

 

În ciuda promisiunilor anterioare ale actualei administrații, contribuabilii din Sectorul 1 se confruntă cu dificultăți în efectuarea plăților online. 

George Tuță, președinte PNL Sector 1, a zis: „Într-un context în care digitalizarea reprezintă un aspect crucial al administrației publice moderne, cetățenii Sectorului 1 trebuie să aibă dreptul la servicii online funcționale și sigure. Ne pare rău că Primăria Sectorului 1 nu poate furniza decât serviciile publice de secol XX. Vă asigur că 2023 va fi ultimul an fără digitalizare la Sectorul 1 și ne angajăm să monitorizăm evoluția situației și să apărăm interesele contribuabililor, pledând pentru transparență și responsabilitate în gestionarea acestor aspecte esențiale ale serviciilor publice.”

Disfuncționalitățile actuale reflectă incompetența administrației Clotilde Armand în asigurarea unui serviciu eficient și accesibil cetățenilor Sectorului 1. Solicităm de îndată clarificări din partea Primăriei Sectorului 1 privind măsurile luate pentru remedierea problemelor și punerea de îndată a proiectului PNL nr. K2-103/ 10.05.2022 privind digitalizarea serviciilor publice din Sectorul 1 pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local, a transmis PNL Sector 1 într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel