Cum repari aluatul de eclere prea moale. Trucul care-ți salvează prăjitura. Acest truc te scutește de neplăcerea de a arunca la coș compoziția. Iată trucul care te ajută să repari aluatul.
Când constaţi că aluatul iese prea lichid, există un truc care ți-l poate salva, fără să fii nevoită să-l arunci la gunoi și să o iei de la capăt.
Așadar, opărește 3-4 linguri de făină în mult mai puţină grăsime decât ai folosit prima dată. După ce repeţi procedeul şi scoţi toată umezeala din aluat, lasă-l puţin să se răcorească, apoi adaugă-l treptat în aluatul prea moale, scrie retetepractice.ro.
Aluatul de eclere îşi recapătă forma ideală imediat.
Vezi și: Eclere cu cremă de vanilie. Rețeta savuroasă pentru iubitorii de dulce
Cum faci frișcă de post vegetală, acasă. Ingredientul special folosit
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu