Cum s-a afișat Dylan, fiul Nadiei Comăneci, alături de iubita lui la JO de la Paris. Cei doi sunt de nedespărțit

foto: Dylan Conner, Instagram
foto: Dylan Conner, Instagram

Fiul Nadiei Comăneci trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Scarlett.

Dylan Conner, fiul legendarei gimnaste Nadia Comăneci, a fost surprins la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în compania iubitei sale, Scarlett. 

Nadia Comăneci, în vârstă de 62 de ani, și soțul ei, Bart Conner, sunt împreună de mai bine de 27 de ani de ani. Rodul dragostei lor, Dylan Paul Conner, a împlinit în luna iunie 18 ani. A absolvit colegiul și s-a afișat cu aceeași Scarlett și la balul de absolvire la începutul verii.

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, tânărul a călătorit din Oklahoma în Franța, pentru a asista la competițiile sportive. Dylan Conner s-a pozat cu iubita lui în timp ce erau în tribune. Cum vremea a fost destul de instabilă, cei doi au purtat pelerine de ploaie.

Fiul Nadiei Comăneci a publicat imaginile pe rețelele sociale.

În luna mai, Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci, a absolvit liceul în statul Oklahoma, SUA. La ceremonia de absolvire, Dylan a impresionat cu o ținută elegantă formată dintr-o cămașă albă, o vestă, pantaloni de costum, completată de o pălărie și cizme de cowboy. Iubita sa a strălucit și ea în cadrul evenimentului. A purtat o rochie de seară sofisticată, asortată cu sandale cu toc înalt.

Nadia Comăneci ia poziție în cazul Sabrinei Voinea

Sabrina Voinea era favorită pentru medalia de bronz la sol, dar a fost depunctată pentru presupusa încălcare a marginilor covorului. Cu toate acestea, Nadia Comăneci a postat pe internet imagini care demonstrează contrariul, arătând călcâiul gimnastei clar poziționat în interiorul zonei de concurs.

La intervenția Nadiei Comăneci, Federația Internațională de Gimnastică a decis să reexamineze exercițiul Sabrinei Voinea. Fosta campioană a trimis o serie de cereri și dovezi, inclusiv imagini care demonstrează că sportiva noastră nu a depășit marginile covorului, toate direcționate către președintele Federației Internaționale de Gimnastică (FIG), Morinari Watanabe.

În cazul în care se va constata că a fost o eroare de jurizare, clasamentul finalei de la sol se poate schimba. Jordan Chiles, care a urcat pe trei după o contestație, a avut punctaj 13.766, în timp ce Sabrina Voinea, din cauza depunctării, a avut 13.700, la fel ca Ana Bărbosu.

Nadia Comăneci a confirmat că exercițiul Sabrinei va fi analizat din nou.

”Cred că este pentru prima dată când se cere revizuirea unui exerciţiu după ce s-a terminat Olimpiada la gimnastică.

Totul trebuie să se întâmple în locul de concurs, nu după. Noroc că am primit ceva video de la NBC, unde se vede clar că ieşirea afară nu a fost ieşire afară.

Din ce am înţeles, arbitrele de linie au o cameră de sus. De sus nu se vede detaliul de atingere sau neatingere.

Asta a fost puţin cu semnul întrebării. Toată lumea care a primit aceste video-uri, şi preşedintele FIG, încearcă să vadă această revizuire a solului.

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar s-au făcut valuri, lumea este curioasă şi are nevoie de răspunsuri şi de tehnicalitatea care s-a folosit de s-a făcut această deducţie de o zecime, cu care, bineînţeles, ea urca pe locul 3.

Trebuie să avem un răspuns, într-un fel sau altul. E greu de spus, nu ştiu exact ce se va întâmpla. Se va revizui acest video, probabil arbitrele sunt acolo, nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă.

Pentru mine, Sabrina are deja medalie, nu mai e nevoie să i se pună la gât. S-a văzut această greşeală, care n-a fost greşeală. Toată lumea aşteaptă să vadă ce s-a întâmplat”, a declarat Nadia Comăneci potrivit DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel