Cum s-a asigurat Michelle Obama că fetele ei n-o să se tatueze

foto: Michele Obama, Facebook
foto: Michele Obama, Facebook

Până și fetele fostului președinte american Barack Obama își doresc ce vor cei mai mulți dintre adolescenți, inclusiv tatuaje. Iată cum s-a gândit Michele Obama să le țină cât mai departe de studiourile de tattoo art.

Michelle și Barack Obama au ales să susțină ideea fiicelor lor de a se tatua, găsind-o atât de intrigantă, încât au propus să își facă și ei tatuaje identice pe care să le expună în public.

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a discutat despre această abordare inedită în decembrie 2022, când a apărut în emisiunea "The Kelly Clarkson Show". A fost  aplaudată de către publicul din studioul TV pentru modul în care a ales să trateze această situație cu fiicele sale.

Sasha și Malia Obama aveau 7 ani, respectiv 10 ani, atunci când s-au mutat în Casa Albă odată cu noul președinte al Americii de atunci. Așadar, și-au petrecut cea mai mare parte a preadolescenței și adolescenței sub atenția publicului. Nu este de mirare că fetele au dorit să-și exprime personalitatea într-un mod mai rebel. Cu toate acestea, părinții lor au avut o reacție înțeleaptă la comportamentul lor rebel și au știut imediat cum să gestioneze situația când Sasha și Malia și-au exprimat dorința de a avea primul lor tatuaj.

„Le amenințam pe fetele noastre”, a spus Michelle Obama lucrurilor pe nume, în 2022. „Dacă-ți faci tatuaj, ne facem și noi unul identic și apoi îl arătăm lumii întregi pe TikTok. Dacă le arăți copiilor că ce eace-și doresc ei este atât de interesant, acel ceva devine prea puțin interesant în ochii lor. Vă imaginați cum ar fi arătat Barack Obama cu o inimioară pe umăr?!”, a spus soția fostului președinte american.

Cu toate acestea, când s-au făcut mai mari, fiicele prezidențiale au cochetat din nou cu această idee. Se pare că Sasha Obama și-a făcut un balon mic pe braț chiar anul acesta. Cel puțin așa ne informează Daily Mail, care susține că e posibil ca tatuajul să fie permanent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel