Cum s-au cunoscut Valentina Pelinel și Cristi Borcea: "La noi, nu a fost flirt. Ne-am asumat"

Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a vorbit despre începutul relației sale cu Cristi Borcea.

Dorință de Crăciun

"Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri. Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor.

În rest, îmi doresc și eu ca fiecare să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși. Asta ne dorim toți. Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize. E normal, în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație", a spus Valentina Pelinel pentru WOWbiz.

Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel

"La noi, nu a fost flirt. Ne-am asumat"

Valentina Pelinel a vorbit și despre începuturile relației sale cu Cristi Borcea, cel care, astăzi, îi este soț și alături de care are trei copii.

"Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult și astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine. S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi "te iubesc" printr-un mesaj. Contează să fii asumat.

La noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie. Și asta am simțit, indiferent cât am fi luat în considerare prejudecățile. Ne-am dat seama că nu putem să trăim unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru celălalt", a declarat Valentina Pelinel în emisinea "Online Story by Cornelia Ionescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel