Cum s-au îmbrăcat Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis la Ziua Marinei. Adina Buzatu spune că "se vede o evoluţie vestimentară". Singurul comentariu avut la preşedintele Iohannis

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Designerul vestimentar Adina Buzatu a analizat ţinuta purtată de Carmen Iohannis, dar şi cea a lui Klaus Iohannis, la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Marinei la Constanţa. 

"A ales o ţinută elegantă, fină, albă, potrivită la un astfel de eveniment. Combinaţiile de alb cu bleumarin în general sunt binevenite. A fost all white de data aceasta, mai puţin accesoriile. Lungime potrivită, mânecuţa scurtă, aşa cât să fie elegant şi decent, dar totuşi şi potrivit unei temperaturi ridicate. Foarte frumoasă, foarte elegantă, foarte fină!", a declarat Adina Buzatu despre Carmen Iohannis la Antena 3 CNN. 

Adina Buzatu a comparat ţinuta Primei Doamne cu cea purtată anul trecut şi a spus ce presupune protocolul la un astfel de eveniment. 

"Cea de anul acesta mie îmi place mai mult. O dată pentru că mânecuţa e mai lungă, dar şi pentru că rochia e mai lungă. Este foarte fină varianta aceasta cu guleraş şi nasturi în contrast. Îmi place mai mult, se vede o evoluţie vestimentară, odată cu moda cumva, dar şi oarecum păstrată în stilul clasic", a mai punctat designerul. 

Sursa: Captură video Administraţia Prezidenţială

Vestimentaţia preşedintelui Iohannis, lăudată

Preşedintele Iohannis a ales, de această dată, un costum în culoare bleumarin, comparativ cu ţinuta albă de anul trecut. 

"Atunci a fost un smoching, un dinner jacket. Putea purta şi astăzi un sacou alb, nu era o problemă, putea purta şi un sacou bleumarin cu pantaloni albi, nu era problemă, dar şi varianta de costum bleumarin e în regulă. Ce îmi place este că acest costum pe care l-a purtat azi are un croi frumos care îi defineşte elegant silueta. Îmi place că a renunţat la mâneca foarte lungă a sacoului şi a început să lase la vedere manşeta, foarte elegantă. Se vede riguros, elegant, perfect pentru un astfel de eveniment. 

Un singur comentariu am, probabil că nu a fost foarte atent. A avut la un moment dat al doilea nasture închis, lucru care este totuşi de evitat. Dar nu este o greşeală enormă, astfel încât să strice o ţinută frumoasă. Îmi place că şi cămaşa e impecabilă, gulerul e frumos", a concluzionat Adina Buzatu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel