Cum să afli dacă ai fost blocat pe WhatsApp

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Nu ştii dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp? Iată câteva indicii care te pot ajuta.

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instant din lume, oferă utilizatorilor inclusiv posibilitatea să blocheze anumite contacte. Însă cum poţi afla dacă ai fost blocat? Iată câteva metode simple prin care poţi să îţi dai seama, potrivit tenorshare.com!

Apeluri care nu funcționează

Dacă încerci să efectuezi un apel către un contact și observați că operaţiunea nu se finalizează sau nu se aude nimic, sunt şanse ca acesta să vă fi blocat. Totuşi, nu este un indiciu 100% sigur, deoarece pot exista şi alte cauze: telefonul e închis sau sunt probleme de acoperire la reţea.

Nu vezi status-ul persoanei

Un alt indiciu este legat de statusul contactului despre care ai bănuieli că te-ar fi blocat. Dacă, în mod normal, poţi vedea statusul „Văzut ultima dată” sau „Online” al unei persoane, dar acum nu mai apare, s-ar putea să fii blocat.

Lipseşte imaginea de profil

Dacă eşti sigur că te afli în lista de contacte a respectivei persoane dar, cu toate astea, nu mai vezi fotografia lui de profil, acesta poate fi un semn că ai fost blocat.

Mesaje netrimise

Probabil cel mai bun indiciu este legat de trimiterea mesajelor. Dacă trimiţi un mesaj și observi doar o singură bifă în loc de două după ce ai dat "send", e posibil să fii blocat. Cu toate acestea, nu te grăbi să tragi concluzii. Dacă persoana respectivă are telefonul închis, serviciile de internet deconectate sau nu are semnal, mesajul tău va avea o singură bifă până când celălalt va reveni online.

Chiar dacă aceste indicii pot sugera că ai fost blocat pe WhatsApp, este important să știi că niciunul dintre ele nu este o confirmare absolută. Singura modalitate de a fi cu adevărat sigur este să întrebi persoana direct, în afara aplicației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel