Cum să deblochezi cărucioarele de la supermarket atunci când nu ai monedă

foto: Freepik
foto: Freepik

Toți am fost, probabil, în situația în care am ajuns la supermarket iar când am vrut să folosim un cărucior am constatat că ne lipsește moneda de 50 de bani necesară pentru deblocare. Iată cu ce o poți înlocui!

Majoritatea cărucioarelor de supermarket sunt prevăzute cu sisteme de blocare care necesită introducerea unei monede sau jeton pentru a le elibera. Această practică are scopul de a asigura întoarcerea cărucioarelor în locurile destinate acestora și menținerea ordinii în parcare.

Chiar dacă nu dispui de o monedă specială pentru deblocarea cărucioarelor, cu siguranță poți folosi alt obiect în locul ei. Potrivit informațiilor de la ziarulromanesc.de, odată ce vei descoperi această soluție, nu te vei mai căuta niciodată prin buzunare după monede.

Un truc mai simplu decât ne-am fi așteptat constă în înlocuirea monedei de 50 de bani, folosită pentru deblocarea cărucioarelor de cumpărături, cu orice cheie care are un cap rotund. Dimensiunea cheii este perfectă pentru a o introduce în mecanismul căruciorului, permițându-vă să-l deblocați fără a mai avea nevoie de o monedă.

Primul coș de cumpărături din istorie a apărut în mijlocul anilor 1930, în Oklahoma City, fiind inventat de omul de afaceri Sylvan Goldman, proprietarul magazinului cu autoservire "Humpty Dubty". Conceptul s-a răspândit rapid, iar în Germania a fost dezvoltat la un nivel superior de Rudolf Wanzl, care a produs primele cărucioare de cumpărături în fabrica sa din Leipheim, Suabia, în 1948. Compania sa continuă să livreze cărucioare de cumpărături pentru clienți importanți, precum Aldi, Lidl, Netto Marken-Discount, Carrefour, Ikea și gigantul american Walmart. Sigla brand-ului "Wanzl" este prezentă pe aproape toate cărucioarele de cumpărături produse de aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel