Cum să dezgheţi mai repede carnea şi peştele. Cele mai bune trucuri

Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor ajuta să dezgheţaţi mai repede carnea şi peştele. 

Trucuri pentru dezgheţarea rapidă a cărnii

Când doriți să dezghețați carnea, luați rapid un bol și umpleți-l cu apă caldă și zece picături de oțet. Apoi, așezați carnea într-o pungă bine închisă sau etanșă.

De asemenea, puteţi folosi şi cuptorul cu microunde. În doar câteva minute carnea voastră va fi gata pentru gătit. 

Trucuri pentru dezgheţarea peştelui

Pentru ca peștele să se dezghețe bine, scufundați-l într-un bol cu lapte. Introduceţi bolul pe raftul de sus al frigiderului. Un alt truc ce ajută la dezgheţarea rapidă a peştelui, fără ca acesta să-şi piardă din nutrienţi, este să-l înfăşurăm în şerveţele înmuiate în apă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel