Cum să faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun

Friptură
Friptură

Friptura de porc la cuptor nu poate să lipseasă de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte uşor de preparat. 

Ingrediente

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

Cârnaţi

Sare

Piper

Cimbru

O lingură de ulei

Un pahar de vin alb

Citeşte şi Cum să faci maioneza perfectă pentru salata de boeuf. Reţeta cu care nu dai greş

Mod de preparare

Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, aşezăm carnea şi cârnaţii. Adăugăm un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.

Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.

Poftă bună!

Citeşte şi Cum să aranjezi masa de Crăciun. Cele mai bune idei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel