Friptura de porc la cuptor nu poate să lipseasă de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte uşor de preparat.
Ceafă de porc, muşchi sau pulpă
Cârnaţi
Sare
Piper
Cimbru
O lingură de ulei
Un pahar de vin alb
Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, aşezăm carnea şi cârnaţii. Adăugăm un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.
Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu