Peşte la cuptor este foarte sănătos şi gustos. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe care cei dragi o vor adora.
Un somon
1 ceapă mare
Usturoi
O cană cu vin alb
3 roşii
Sare
Cimbru
Piper
Un ardei gras mare
250 de grame de unt
Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi le tocaţi mărunt. Într-o tavă, adăugaţi untul topit, după care puneţi somonul. Îl condimentaţi cu sare şi piper. Lângă peşte, adăugaţi şi legumele tocate. Le condimentaţi şi pe ele, adăugaţi usturoiu, o cană cu vin, după care introduceţi tava în cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.
Foarte important: cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu