Vă prezentăm o reţetă delicioasă de pilaf. Secretul constă într-un singur ingredient.
Pentru prepararea pilafului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
O cană de orez
Trei căni de apă
Un ardei roșu
Un morcov
100 de grame de ciuperci
Sare
Piper
O legătură de pătrunjel
Grăsime de pasăre de curte
Pasul 1. Spălăm orezul şi îl punem la fiert. Se adaugă şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos.
Pasul 2. Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt, morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Căliţi toate legumele într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.
Pasul 3. Se amestecă legumele cu orezul şi se mai lasă pe foc 2 minute. Adăugaţi puţin pătrunjel la final.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News