Cum să faci cel mai bun pilaf. Secretul constă într-un singur ingredient

Vă prezentăm o reţetă delicioasă de pilaf. Secretul constă într-un singur ingredient.

Pentru prepararea pilafului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

O cană de orez

Trei căni de apă

Un ardei roșu

Un morcov

100 de grame de ciuperci

Sare

Piper

O legătură de pătrunjel

Grăsime de pasăre de curte

Mod de preparare

Pasul 1. Spălăm orezul şi îl punem la fiert. Se adaugă şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos. 

Pasul 2. Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt, morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Căliţi toate legumele  într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.

Pasul 3. Se amestecă legumele cu orezul şi se mai lasă pe foc 2 minute. Adăugaţi puţin pătrunjel la final. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel