Aşa faci cele mai bune sărmăluţe.
Ai nevoie de următoarele ingrediente: un kilogram de carne tocată, două cepe, două linguri de bulion, o ceaşcă cu orez, sare, piper, un ou, frunze de varză murată.
Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se căleşte. După ce observaţi că ceapa este aproape gata, adăugaţi cele două linguri de bulion şi la lăsaţi câteva minute pe foc.
Într-un bol, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine. Luaţi o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi. Procedaţi la fel cu fiecare frunză în parte.
Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi. Focul trebuie să fie mediu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu