Toată lumea adoră şniţelele. Sunt delicioase şi foarte uşor de făcut. Există un ingredient secret care le dă o aromă aparte. Puţine gospodine ştiu despre ce e vorba.
Un piept de pui
Sare
Piper
Făină
4 ouă
Ulei
Boia dulce sau picantă
Usturoi
Feliaţi pieptul de pui, după care bateţi carnea cu un ciocănelul de lemn. Spargeţi cele patru ouă într-o farfurie, adăugaţi un praf de sare, piper şi boia. Amestecaţi bine. Pentru un gust aparte, puteţi adăuga şi puţin usturoi.
Într-o altă farfurie, puneţi câteva linguri de făină.
Treceţi carnea prin amestecul de ou, apoi prin făină, după care trebuie să o prăjiţi în ulei încins.
La final, scoateţi şniţelele pe un şerveţel.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu