Toată lumea adoră kebabul. Vă propunem o reţetă simplă, pe care o poate face orice gospodină.
O chiflă
Jumătate de piept de pui
Un castravete murat
Maioneză- după gust
Ketchup picant sau dulce
Sare
Ulei
Salată de varză
3-4 cartofi de dimensiune medie
Pasul 1. Începem să gătim pieptul de pui într-o tigaie cu un strop de ulei. Punem sare și piper după gust. După ce pieptul de pui este gata, îl tăiem felii subţiri.
Pasul 2. Curăţăm cartofii şi îi prăjim. Între timp, rumenim puţin chifla.
Pasul 3. Introducem cartofii prăjiţi în chiflă, adăugăm pieptul de pui, sosul de maioneză, castravetele murat, ketchupul şi salata de varză.
Asta este tot. În doar câteva minute ţi-ai preparat propriul kebab.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu