Pasca de Paște este nelipsită de pe masă.
Dar cum o facem astfel încât să ne alegem cu kilograme în plus la silueta noastră? Aflăm de la medicul Anca Hâncu.
Medicul a zis că pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr. Ce putem face pentru mai multă savoare? Punem nişte stafide şi gustul va fi wow! Medicul Anca Hâncu are și o idee pentru cititorii DC News. Vine cu o rețetă personală de pască pentru Paște 2024.
„Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor. La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască. Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun", a spus medicul nutriționist Anca Hâncu într-un interviu pentru DC Medical și DC News.
VEZI ȘI: Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video:
https://www.dcnews.ro/pasca-fara-aluat-reteta-lui-liviu-dragnea-pentru-paste-2024-video_957817.html
VEZI ȘI: Cum să treci corect pe „sub masă” - Sfântul Epitaf, în Vinerea Mare. Preotul Nicolae Crângașu: Așa se face:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu