Tiramisu este un desert uşor de preparat şi delicios. Vă prezentăm o reţetă pe care o puteţi pregăti în mai puţin de cinci minute.
Brânză Mascarpone la temperatura camerei, 500 grame
Pişcoturi
Espresso, 1 cană
Lichior, 50 mililitri
Zahăr, 4 linguri
Pudră de cacao
Pasul 1. Amestecă brânza mascarpone cu zahărul într-un bol.
Pasul 2. Într-un alt bol amestecați cafeaua espresso cu lichiorul.
Pasul 3. Înmuiați pişcoturile în cafea cu lichior și aşezaţi un strat pe un platou. Distribuie jumătate din crema mascarpone.
Pasul 4. Puneți un alt strat de pişcoturi înmuiate în cafea cu lichior, apoi distribuie crema rămasă. La final presăraţi cu cacao.
În mai puţin de cinci minute veţi obţine un desert delicios.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu