Cum să găteşti carnea de vită. Reţeta simplă pe care trebuie să o cunoşti

Friptura de vită este delicioasă şi foarte sănătoasă. Vă prezentăm o reţetă foarte simplă cu care nu vei da greş niciodată. 

Ingrediente

Carne de vită

Sare - după gust

Piper- după gust

½ linguriță

Citeşte şi Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase

 

Mod de preparare


Pasul 1. Ungem grătarul cu puţin ulei de măsline şi îl lăsăm să se încingă.

Pasul 2. Condimentăm carnea cu sare şi piper.

Pasul 3. După ce s-a încins grătarul, se pune carnea şi se găteşte câte 6 minute pe fiecare parte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel