Cum să îți găsești online imaginile furate. Acest site web găsește toate fotografiile tale

Fotografie de la Matilda Wormwood/ Pexels
Fotografie de la Matilda Wormwood/ Pexels

Printr-un sistem de Inteligență Artificială, acest site poate urmări toate fotografiile tale publicate vreodată pe internet.

Ai căutat cu răbdare locația, ți-ai selectat cel mai bun echipament, ai folosit la perfecțiune tehnicile fotografice învățate și perfecționate cu greu. Și ai făcut o fotografie frumoasă. Cu adevărat o operă de artă. Această fotografie a meritat să fie împărtășită lumii și așa ați făcut. A meritat: zeci, sute de comentarii entuziaste pe toate platformele.

De multe ori însă, există posibilitatea ca fotografiile d-voastră să fie ”furate” de alți utilizatori, incusiv fotografiile de profil postate pe canalele social media.

Iată un instrument online pentru a urmări orice utilizare neautorizată a fotografiilor dvs.

Acest lucru este posibil de PimEyes, un site care vă permite să încărcați o imagine pentru a o căuta pe internet prin analiza datelor sale biometrice, prin tehnologii de recunoaștere facială care exploatează inteligența artificială.

Potrivit Supereva, site-ul a fost promovat ca o modalitate de a ajuta oamenii să găsească conținut despre ei disponibil pe web pentru a se proteja de ”escrocii și hoții de identitate”. Odată ce imaginile au fost interceptate, de fapt, subiectul poate proceda autonom la anularea definitivă a acestora, contra cost.

Pe de altă parte, însă, trasabilitatea ușoară a imaginilor s-ar putea dovedi a fi un călcâi al lui Ahile pentru sistem. Temerile, în special, sunt legate de potențiala utilizare rău intenționată a acestei platforme de către infractorii și mai ales stalkeri, care ar putea avea de fapt acces la o cantitate enormă de informații.

De fapt, este suficient să încărcați o fotografie care va fi folosită pentru a opera o căutare pe net și a găsi toate fotografiile cu același subiect, chiar dacă este în mijlocul unei mulțimi de oameni.

Site-ul este plătit: abonamentul de bază costă puțin sub 80 de lei pe lună, în timp ce versiunea pro este aproape de 160 de lei pe lună. Ce crezi despre asta?

Citește și: Justwatch, un nou serviciu online care îţi permite să găseşti filme şi seriale, legal şi gratis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel