Carmen Brumă a oferit câteva sfaturi pentru perioada Sărbătorilor în care mesele îmbelșugate pot lăsa "semne" pe silueta noastră. Iată cum poți mânca orice fără să te îngrași.
"Foarte important e momentul zilei în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă. Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, prăjituri, gogoşi, şorici, cartofi prăjiţi, tobă, salată de boeuf încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansa de a consuma energia provenită din alimentele respective, nu să o stocheze sub formă de grăsime", a explicat Carmen Brumă pentru click.ro.
"Când încălziţi sarmalele faceţi-o într-un vas separat în care puneţi o cană de apă, astfel încât toată grăsimea care iese din ele să rămână în cratiţă. Nu uitaţi de ardeiul iute care are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă. Prin urmare, consumaţi-l fără reţineri! O sarma din carne de porc gătită cu slănină poate ajunge la 250-300 de calorii, iar una din carne de pui sau curcan cu foarte puţin orez are aproximativ 100-150 de caloriil", a mai spus aceasta.
"Mişcarea zilnică este singura soluţie pe care o aveţi dacă vreţi să mâncaţi orice şi să nu vă îngrăşaţi", a adăugat Carmen Brumă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News