Cele mai bune prăjituri ies cu un aluat fraged. Dar dacă adaugi puțină brânză de vaci vei obține minuni în bucătărie.
Cu aluatul fraged cu brânză de vaci vei putea obține cele mai bune prăjituri și cu un gust aparte. Aluatul se prepară destul de rapid, iar mai apoi îl puteți folosi în diverse moduri. Iată care sunt ingredientele necesare și etapele de preparare.
- 250 g Brânză de vaci
- 250 g Făină
- 250 g Unt sau margarină
- 1 plic Praf de copt
- 1 ceașcă Apă caldă
- Un praf de sare
1. Se amestecă toate ingredientele și se frământă circa 10 minute până se obține un aluat moale.
2. Se lasă într-un vas pentru 15-20 de minute, iar mai apoi se pot prepara diverse prăjituri cu gem, cu brânză, cornulețe, etc.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu