Cum sa păstrezi pâinea proaspătă timp de 6 luni

Se întâmplă des să vă rămână pâine pe care apoi să o aruncaţi? Iată cum puteţi scăpa de această problemă.

Pâinea se poate congela. Dacă veţi face lucrurile cum trebuie, când veţi scoate pâinea de la congelator va avea o textură plăcută şi o veţi mânca.

Cum procedați

În primul rând, nu trebuie să aşteptaţi ca pâinea să se întărească. Trebuie pusă la congelator la maximum 24 de are după ce aţi cumpărat-o.

Dacă ajunge să devină tare, atunci o puteţi face crutoane, budincă de pâine sau pesmet, informează Gustarte.

Poate fi păstrată până la 6 luni

Pâinea se pune la congelator feliată. Apoi, puneţi-o pe o hârtie pergament şi puneţi-o la îngheţat fără să o acoperiţi cu ceva. După aceea, transferaţi feliile într-o pungă eliminând cât mai mult aer posibil.

Cel mai bine ar fi să o vidaţi. În acest fel, o puteţi păstra chiar şi 6 luni, dacă nu chiar mai mult.

Când vreţi să scoateţi pâinea, este suficient să o lăsaţi la temperatura camerei sau să o puneţi în prăjitor.

Va avea textura pâinii proaspete în proporţie de 95%.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel