Se întâmplă des să vă rămână pâine pe care apoi să o aruncaţi? Iată cum puteţi scăpa de această problemă.
Pâinea se poate congela. Dacă veţi face lucrurile cum trebuie, când veţi scoate pâinea de la congelator va avea o textură plăcută şi o veţi mânca.
Cum procedați
În primul rând, nu trebuie să aşteptaţi ca pâinea să se întărească. Trebuie pusă la congelator la maximum 24 de are după ce aţi cumpărat-o.
Dacă ajunge să devină tare, atunci o puteţi face crutoane, budincă de pâine sau pesmet, informează Gustarte.
Poate fi păstrată până la 6 luni
Pâinea se pune la congelator feliată. Apoi, puneţi-o pe o hârtie pergament şi puneţi-o la îngheţat fără să o acoperiţi cu ceva. După aceea, transferaţi feliile într-o pungă eliminând cât mai mult aer posibil.
Cel mai bine ar fi să o vidaţi. În acest fel, o puteţi păstra chiar şi 6 luni, dacă nu chiar mai mult.
Când vreţi să scoateţi pâinea, este suficient să o lăsaţi la temperatura camerei sau să o puneţi în prăjitor.
Va avea textura pâinii proaspete în proporţie de 95%.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News