Cum să prăjeşti corect peşte, legume sau carne. Trei trucuri utile gospodinelor

Orice gospodină trebuie să ştie trei lucruri atunci când vrea să prăjească peşte, legume sau carne

Foloseşte ulei curat

Uleiul, pe măsură ce este încălzit din nou și din nou, se degradează și poate fi chiar toxic. Prin urmare, este recomandat să-l schimbi frecvent și să nu-l folosești mai mult de cinci sau șase ori. 

Evitați amestecurile de arome

Dacă doriți ca mâncărurile dvs. să aibă aroma pe care o așteptați, fiți foarte atenți la ce ulei reutilizați. Cel care a fost folosit pentru a prăji peștele este cel care păstrează aroma, precum și cel al mielului. Uleiul în care sunt prăjiți cartofii este cel mai puțin contaminat, deci este cel mai bun de reutilizat.

Citeşte şi De ce e bine să pui usturoi sub pernă. Trucul care îţi va schimba viaţa

Filtrați sau strecurați uleiul

Acest lucră împiedică impurităţile şi resturile alimentare să ajungă în uleiul pe care intenţionaţi să-l reutilizaţi.

Citeşte şi Cum să faci cel mai bun salam de biscuiţi. Reţeta pe care trebuie să o încerci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel