Există câteva modalități prin care poți împiedica mugegăirea pâinii. Iată cum te poți bucura de acest aliment până la capăt.
Lasă pâinea în cămara în care depozitezi fructele și legumele. Acolo, este mediul ideal pentru ea, scrie retete.unica.ro. De asemenea, este recomandat să o ții într-un mediu cât mai uscat și încearcă să nu scapi picături de apă pe ea sau să nu o atingi cu mâinile ude.
Dacă ai cumpărat pâinea împachetată, ține-o în ambalajul original de plastic. Coșurile de pâine țin pâinea la loc întunecat, rece și fără umezeală. Cele mai bune sunt cele din inox, lemn sau răchită. Pâinea integrală este o alternativă mult mai gustoasă și mai sănătoasă decât pâinea albă și mucegăiește mai greu decât cea albă.
Vezi și: Care este diferența dintre zahărul vanilat și zahărul vanilinat
Ce se întâmplă dacă pui pâine în punga cu zahăr. Trucul este absolut genial!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu