Cum să tai un pepene în câteva secunde

pepene rosu
pepene rosu

Vara aduce și unul dintre cele mai populare fructe pentru români: pepenele. Metodele pentru tăierea acestui fruct sunt numeroase, însă există una foarte simplă, în doar câteva secunde. Iată indicațiile și filmulețul: 

Mai întâi, tai pepenele în două. Apoi tai coaja cât mai subţire, ca să salvezi cât mai mult miez roşu. Feliază în bucăţi aproximativ egale şi pune un bol peste ele. Transferă feliile de pepene în bol şi vei avea un un desert minunat, pe care poţi să-l devorezi pe loc sau să-l pui la frigider pentru 20-30 de minute.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel