Cum să-ți faci Big Mac acasă. Rețeta celebrului burger McDonald's

Pasionații culinari au recreat rețetele faimoase ale restaurantelor McDonald's, după ce carantina i-a ținut departe de mâncarea de tipul fast-food.

Pasionații culinari au recreat rețetele faimoase ale restaurantelor McDonald's, după ce carantina i-a ținut departe de mâncarea de tipul fast-food, conform Daily Mail.

Britanica Leanne de la Leanne Loves Cooking a transmis o fotografie a Big Mac-ului său, alături de o descriere lungă a modului de preparare.

Ingrediente

- 500g de carne tocată de vită

- Sare

- Piper

- 200 ml maioneză

- 7 g aromă de murături

- Murături

- 12 g praf de usturoi

- 15 ml oțet din vin alb

- 15 g muștar

- 15 g boia afumat

- 1 salată

- Ceapă

- Felii de cașcaval

- Chifle de burger

Mod de preparare

- Adăugați sare și piper peste carne (după preferințe) și faceți „chiftelele" pentru burgeri

- Asigurați-vă că burgerii sunt puțin mai mari decât chiflele fiindcă mereu se strâng atunci când sunt prăjiți. Ar trebui să aibă în jur de 45 g

- Pentru sos, amestecați maioneza cu aroma de murături, praful de usturoi, oțetul, muștarul, boia, sarea și lăsați la frigider să se răcească

- Tăiați salata și tocați mărunt ceapa

- Tăiați subțire murăturile

- Prăjiți carnea, după care puneți-o în chiflă, peste care adăugați salata, ceapa și murăturile, împreună cu sosul

- Odată asamblat, puneți Big Mac-ul în microunde și când îl scoateți presați-l un pic, pentru a arăta exact ca la McDonald's

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

I think I may of wasted a lot of my life on making Big Macs ???? Here is the recipe I use: Burger patties: 500g pack of mince beef (15-20% fat) which I add only salt and pepper too and then beat together and mould into as many burgers as possible, big mac burgers are large and flat and shrink when fried so always go a bit bigger than the bun (I do it by eye but if you want to measure each one I think its about 45g) - I then make the sauce: 1 cup mayo (McDonald’s use Heinz) 1 tbs gherkin relish 1.5 tsp garlic powder 1.5 tsp onion powder 2 tsp white wine vinegar Pinch of salt 2tsp yellow mustard 1/2 tsp smoked paprika Leave in the fridge to chill - next cut the lettuce , dice onion (McDonald’s use dehydrated onion but I used fresh) and get gherkins, buns and a couple of cheese slices (I use a basic sesame seed bun or brioche sesame seed bun and a extra heel for the middle) - Cook the burgers (they fry with in a few mins each side) - toast the buns and start to assemble the burger -once you have added the burger stick it in the microwave for a few seconds and its good to go ???? if you want the real McDonald’s look squash it and chuck it about the kitchen a bit ???? @leannelovescooking

O postare distribuită de H.M.M.™️ (@homemade_mcdonalds) peMar 15, 2020 la 9:08 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel