Cum scapi de spuma care se formează în timp ce fierbi carnea. Ingredientul banal pe care trebuie să-l pui în oală. Spuma care se formează în apă atunci când punem carnea la fiert reprezintă proteinele supuse procesului de coagulare. Dacă vrei să scapi de acest incovenient, nu trebuie decât să adaugi un sigur ingredient în oală.
Spuma care se formează în apă atunci când punem carnea la fiert reprezintă proteinele supuse procesului de coagulare, scrie unica.ro. Atunci când adăugăm carnea direct în apa clocotită, proteinele rămân în carne.
Dacă vreți să folosiți doar carnea, atunci o puteți pune direct în apă rece. Nu este nevoie să înlăturați toată spuma, mai ales dacă vreți o zeamă delicioasă. Excepție face spuma de culoare închisă pentru că aceasta conține celule de sânge.
Dacă vreți să scăpați de acest inconvenient, puneți în oală o ceapă. Astfel, spuma nu va ieși la suprafață. Dacă s-a lăsat pe fundul vasului, puneți o cană cu apă rece pentru a o înlătura
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News