Cum scoți ușor blatul de tort din tavă, fără să-l rupi. Trucul genial al bucătarilor

Folosind acest truc, blatul de tort poate fi scos foarte ușor din tava în care l-ai copt. Nu-ți va mai da bătăi de cap. Așa vei reuși să nu-l rupi.

Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.

Ingredientul care trebuie adăugat în compoziție, dacă nu vrei ca aluatul de clătite să ți se lipească de tigaie, este amidonul de cartofi.

Blatul de tort se va scoate foarte uşor din tava în care l-aţi copt, dacă înveliţi forma câteva minute într-un prosop umed.

Vezi și: De ce să pui făină în tigaie, înainte să faci ouă ochiuri. Trucul bucătarilor din restaurante

Omletă țărănească. Cea mai gustoasă rețetă

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel