Cum se COC ARDEII. Așa îi vei CURĂȚA RAPID. Trucuri utile

Este sezonul bunătăților preparate în casă pentru cămară. Așadar, dacă vrei să coci ardeii, trebuie să știi că există câteva trucuri utile care îți vor ușura munca.

Cum se coc ardeii

Metoda 1. Se aşază ardeii în tava cuptorului la distanţă unii de alţii. Se introduce tava sub grillul cuptorului pornit pe maxim. Tava se aşază pe primul nivel de sus, dar să aveţi cam 10 cm distanţa faţă de sursa de căldură, potrivit e-retete.ro. Lăsaţi să se coacă până ce coaja se înnegrește. Apoi, întoarceţi ardeii să se rumenească şi pe restul părţilor.

Metod 2. Așază ardeii în tava aragazului. Îi lăsaţi la copt în cuptor pentru 45 minute la temperatura maximă, aprox 250C. Cam la 10-15 minute îi întoarceţi ca să se ardă pe toate părţile

Cum se curăță ardeii copți

Ardeii copţi îi scoateţi într-un vas adânc şi îi presaraţi cu sare. Acoperiţi vasul cu o folie sau un capac şi îi lăsaţi să "transpire" pentru 10-15 minute. Astfel, coaja se va curăţă mult mai uşor. Apoi curăţaţi ardeiul de coaja înnegrită. Dacă i-aţi ales uniformi şi s-au rumenit peste tot, coaja se va curăța ușor.

Trageţi apoi uşor de codiţă şi cotorul cu mare parte din seminţe va ieşi. Dacă au rămas seminţe în interior, aşezaţi un bol cu apă  lângă voi şi luaţi seminţele înmuindu-vă frecvent mâna în apă. Când curăţaţi ardeii să-i ţineţi deasupra unui bol ca să colectaţi sucul pe care-l lasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel