Cum se consumă castanele. Sănătate curată pentru inimă

Castanele coapte pot fi găsite toamna, reprezentând un adevărat deliciu. Consumul lor ajută la reglarea ritmului cardiac.

Castanele comestibile nu trebuie confundate cu cele sălbatice. Cele pe care le alegem pentru consum trebuie să fie tari şi lucioase, să fi ajuns la stadiul de maturitate şi să fie coapte bine.

Pot fi cumpărate prăjite sau pot fi preparate acasă, la cuptor, după ce fiecare fruct este crăpat în două, scrie ciao.ro. Pot fi consumate cu lapte cald sau sub formă de piure, alături de carnea de curcan.

De asemenea, pot fi fierte în apă,  3 - 4 minute. Înainte de a le mânca, trebuie îndepărtată pieliţa de sub coaja groasă a castanei, aceasta având un gust amar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel