Cum se descrie Lidia Fecioru ca soție și care este motivul pentru care îi este recunoscătoare celui de-al treilea soț, de care a divorțat în 2001

FOTO: captură video YouTube @Kanal D
FOTO: captură video YouTube @Kanal D

Lidia Fecioru a făcut mărturisiri legate de cel de-al treilea soț, alături de care a stat timp de 7 ani.

Lidia Fecioru este cunoscută pentru previziunile pe care le face și susține că acestea nu se pot aplica și pentru propria persoană, chiar dacă poate câteodată și-ar dori să știe dinainte la ce să se aștepte.

Într-un moment de sinceritate, Lidia Fecioru a povestit cum a divorțat de ultimii doi soți, dar și motivul pentru care îi este recunoscătoare celui din urmă soț, un bănățean care a venit de la Timișoara la București, dar de care s-a despărțit în 2001.

”Am fost soția-mamă, soția-înțeleaptă. Totul până la copii. Eu am divorțat de soțul meu (n.r cel de-al doilea soț), de tatăl lui Mihai, prin telex. Era o formă de comunicare, el era în Kazahstan, se schimbaseră banii în Republica Moldova, eu nu puteam să fac cetățenia copiilor pentru că nu aveam acordul lui.

A fost o perioadă foarte grea. Acum pot să o spun, că au trecut peste 30 de ani. Am avut o declarație dată de el, în fața unui notar, și am dat șpagă notarului să îmi facă această declarație, cum că el este de acord ca ai mei copii să fie înfiați. (...) Copiii poartă numele de Fecioru pentru că soțul meu ia înfiat, ceea ce înseamnă că m-a iubit foarte mult”, a mărturisit Lidia Fecioru în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Lidia Fecioru a fost căsătorită cu cel de-al treilea soț timp de 7 ani, până în 2001.

Lidia Fecioru: Nu putem influența viața noastră

Astfel, cu un al treilea eșec în ”palmares”, Denise Rifai i-a lansat ”o întrebare roșie”, în contextul în care previziunile și sfaturile în dragoste nu s-au potrivit pentru propria persoană.

Astfel, întrebată ”cât de bine se pricepe la bărbați”, Lidia Fecioru a afirmat că ”destul de bine, dar noi nu putem influența viața noastră. Dacă eu ție pot să îți dau un sfat, dacă mi-l ceri, firește, pot să te îndrum cumva, pentru mine nu pot face nimic. Nici pentru copiii mei, din păcate. (...) Nici nu am vrut să mă gândesc.

Dacă mă întrebai cu o lună de zile înainte de a mă hotărî să divorțez dacă divorțez, spuneam nu. Eu aveam un soț foarte frumos, un fel de Alain Delon, eu munceam câte 12-14 ore pe zi, nu aveam timp, nu îmi vedeam copiii decât dormind. Am să îl respect și îl respect toată viața mea, îl respect și acum, pentru că mi-a înfiat copiii, ceea ce a fost un semn al devotamentului față de mine, s-a mutat din Timișoara la București, dar nu s-a putut adapta pentru că a spus că toți bucureștenii sunt mincinoși, mitici. 

Nu s-a adaptat. Poate că am fost și eu vinovată pentru că am lăsat toate celelalte lucruri ținute de casă pe mâna lui. Eu eram cu munca, în rest, de lucrurile celelalte, el avea grijă. (...) Când i-am zis să se ducă la muncă, să aibă mintea ocupată, mi-a spus Mai ai mult să mă jignești să mă trimiți la muncă? I-am spus: Nu te mai jignesc, divorțez”,a mărturisit Lidia Fecioru.

Citește și: Ce muzică ascultă Lidia Fecioru la volan și cum a scăpat de înjuratul în trafic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel