Cum se face apa de nuci, "miracol" pentru bolnavii de tiroidă și diabet

foto: Freepik
foto: Freepik

Apa de nuci ajută nu doar la slăbit dar și la reglarea glicemiei și în cazul afecțiuilor tiroidiene.

La ce ajută apa de nuci? Află că banala apă de nuci ajută, printre altele, la arderea grăsimilor datorită conținutului său bogat de proteine. Reduce riscul bolilor cardiovasculare prin prevenirea ocluziei vasculare. De asemenea, scade nivelul colesterolului rău. În plus, acizii grași omega-3 găsiți în nuci contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Apa de nuci echilibrează nivelul zahărului din sânge. Acest lucru îl face o resursă specială pentru persoanele cu diabet de tip 2. Contribuie, de asemenea, la buna funcționare a ficatului, curăță corpul de toxine datorită proprietăților sale antioxidante și ajută la tratarea constipației.

Ca să prepari apa de nuci ai nevoie, evident, doar de cele două ingrediente. Suplimentar, poți adăuga miere sau scorțișoară.

- 1-2 nuci

- 1 pahar de apă pură

Mai întâi, spargeti coaja și puneți miezul într-un pahar cu apă. Tineti paharul toată noaptea acoperit. Se pregătește seara pentru a se consuma dimineața.

A doua zi, bea apa de nuci pe stomacul gol si mănâncă nuca rămasă în pahar. Vei simți cum capeți energie pentru întreaga zi și nici nu-ți va fi foame mai toată ziua.

Ceaiul din miez de nucă, descoperit de un român

Un român a făcut o descoperire remarcabilă în lumea ceaiurilor: ceaiul din miez de nucă. Acest ceai este preparat consumând doar lichidul rezultat din infuzarea miezului de nucă în apă fierbinte, iar miezul este eliminat după ce a stat în apă fierbinte timp de 10-15 minute. Această inovație a avut un impact semnificativ asupra domeniului medical.

Ceaiul obținut din miezul de nucă este cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare și este folosit în tratarea a peste 100 de afecțiuni. Se recomandă a fi consumat în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Nucile se dovedesc a fi extrem de puternice în vindecarea multor probleme de sănătate. Până în prezent, această descoperire a fost păstrată ca un secret, însă, potrivit observi.ro, un fost medic român, în vârstă de 90 de ani, a decis să împărtășească această informație celor apropiați, dezvăluindu-le rutina sa zilnică și cum a reușit să-și mențină un organism aproape perfect sănătos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel