Cum se face bulionul. Rețeta originală. Bulionul este de nelipsit în bucătăria fiecărei gospodine. Se prepară ușor și nu ai nevoie decât de două ingrediente.
- 20 de kilograme de roşii coapte
- o ceaşcă de sare
Cum se face bulionul. Rețeta originală. După rețeta lui Radu Anton Roman, publicată în “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, roşiile se taie în bucăţi şi se trec printr-o sită specială, care se mai găseşte şi astăzi prin magazine.
Cum se face bulionul. Rețeta originală. Pulpa obţinută se pune la fiert timp de o oră, până când preparatul capătă aspectul unei paste. După ce s-a răcit se toarnă în sticle şi se rânduiesc în cămară, scrie adevarul.ro.
Vezi și: Friptură de porc în sos de roșii și usturoi, rețetă. Cum se pregătește
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu