Cum se fierb corect legumele congelate. Ai procedat așa până acum?

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Iată cum trebuie să procedezi în cazul legumelor congelate când vrei să prepari ceva.

Legumele trebuie fierte într-o cantitate mică de apă, așa ca apa să acopere legumele nu mai mult de 1 cm. Cea mai bună metodă de fierbere se consideră fierberea la abur și fierberea în cantități mici de apă, potrivit ecology.md.

Cu cît mai mari sînt legumele, cu atît pierd mai puține substanțe hrănitoare. De asemenea, legumele întregi își păstrează mai bine proprietățile, decît tăiate bucăți.

Legumele congelate - roșiile, mazărea verde, mixurile de legume - se pun la fiert, fără a le dezgheța, în apă clocotită.

Pentru a păstra vitaminele, legumele se pun doar în apă clocotită, cu porții mici.

Vezi și: De ce să pui o aspirină în mașina de spălat. Este foarte eficientă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel