Cum se fierbe corect fasolea uscată. Secretul bucătarilor

Fasolea, dacă nu este fiartă corect, îți poate provoca probleme. Iată cum trebuie să procedezi.

Alege bine fasolea și las-o la înmuiat câteva ore, de preferinţă din seara de dinaintea zilei în care plănuieşti să o găteşti. Când te pregăteşti să pui fasolea la fiert, schimba apa în care a stat peste noapte.

Schimbă apa în care fierbi fasolea de cel puţin 3 ori. De fiecare dată, trebuie să aibă aceeaşi temperatură. În caz contrar, fierberea stagnează, iar boabele rămân nefierte, potrivit retetepractice.ro.

Dacă faci mâncare de fasole şi urmează să adaugi bulion sau roşii, nu le adăugă decât la final, căci roşiile şi derivatele din roşii opresc fierberea.

Vezi și: Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!

De ce să pui un vas cu zahăr ars, fierbinte, în frigider. Trucul care te ajută enorm!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel