Cum se înţelege Pepe cu Raluca Pastramă la trei ani după divorţ. Fetiţele locuiesc cu el, dar... "Eu nu sunt şi mamă şi tată!"

foto: Facebook, Pepe
foto: Facebook, Pepe

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani, însă au rămas în relații bune, de dragul fetițelor lor, Maria și Rosa. Deşi copilele locuiesc cu el, în educația lor se implică cel mai mult mama.

La trei ani după pronunțarea divorțului, artistul a decis să dezvăluie public cum stau, de fapt, lucrurile între el și fosta sa soție. Pepe a mărturisit că, după separare, fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas să locuiască alături de el. Într-o declarație, el a subliniat că nu încearcă să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp şi lasă această responsabilitate Ralucăi.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată, doar tată, e normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal în vacanță să meargă și cu ea. Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg”, a spus Pepe, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit Wowbiz.

Artistul crede că, atunci când vine vorba de educaţie şi şcoală, cel mai bine le este copiilor lângă mamă care, de regulă, este mai atentă la detalii, mai ordonată şi mai preocupată de orar şi de teme.

Pepe este căsătorit cu Yasmine

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară. Cântărețul are în prezent trei copii, două fete și un băiat, și nu ia în considerare un al patrulea moştenitor. Momentan, prezentatorul de la emisiunea „Te cunosc de undeva!” se bucură din plin de momentele frumoase petrecute alături de familia sa, spunând că are un program extrem de aglomerat care nu i-ar permite să mai poată avea grijă de un bebeluş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel