Cum se mănâncă, de fapt, șoriciul de porc. Truc pentru a nu ne îngrășa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Aproape tuturor ne place șoriciul!

Și unde mai punem că este și o sursă importantă de proteine! Dar atenție! Are o cantitate însemnată de calorii, tocmai de aceea medicii nutriționiști ne împărtășesc un truc simplu pentru a-l putea consuma. Gurmanzii apreciază nu doar gustul îmbietor al șoriciului de porc, ci și versatilitatea sa în bucătărie. Poate completa și transforma orice fel de mâncare într-o experiență culinară de neuitat.

Dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL cât de sănătos este șoriciul de porc, dar și cum trebuie să îl consumăm.

„Şoriciul de porc reprezintă o sursă importantă de colagen. Este important să îndepărtăm toată grăsimea de pe el, acesta având 563 kcal/100g.  Şoriciul se consuma în cantitate mică”, a explicat dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, în exclusivitate pentru DC MEDICAL.

Vedeți continuarea aici - https://www.dcmedical.ro/cum-se-mananca-de-fapt-soriciul-de-porc_647851.html?fbclid=IwAR2ZDmaQktEsIKjZPJigs4y5Bcoc9kFXu8SN40JGzcPYuSyRtwveQq2WawI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel