Aproape tuturor ne place șoriciul!
Și unde mai punem că este și o sursă importantă de proteine! Dar atenție! Are o cantitate însemnată de calorii, tocmai de aceea medicii nutriționiști ne împărtășesc un truc simplu pentru a-l putea consuma. Gurmanzii apreciază nu doar gustul îmbietor al șoriciului de porc, ci și versatilitatea sa în bucătărie. Poate completa și transforma orice fel de mâncare într-o experiență culinară de neuitat.
Dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL cât de sănătos este șoriciul de porc, dar și cum trebuie să îl consumăm.
„Şoriciul de porc reprezintă o sursă importantă de colagen. Este important să îndepărtăm toată grăsimea de pe el, acesta având 563 kcal/100g. Şoriciul se consuma în cantitate mică”, a explicat dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, în exclusivitate pentru DC MEDICAL.
Vedeți continuarea aici - https://www.dcmedical.ro/cum-se-mananca-de-fapt-soriciul-de-porc_647851.html?fbclid=IwAR2ZDmaQktEsIKjZPJigs4y5Bcoc9kFXu8SN40JGzcPYuSyRtwveQq2WawI
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News