Cum se menține în formă actrița de 34 de ani care arată ca o adolescentă. "Dorm și 14 ore pe noapte!"

foto: Facebook. Dakota Johnson
foto: Facebook. Dakota Johnson

Iată câteva secrete din rutina de frumusețe a actriței Dakota Johnson!

Dakota Johnosn, frumoasa actriță de la Hollywood cunoscută mai ales pentru rolurile din seria "Cincizeci de umbre ale lui Grey" știe că frumusețea "se ține", printre altele, și cu... somn. Vedeta recunoaște că atunci când e liberă a putea dormi toată ziua, iar în general încearcă să nu doarmă niciodată mai puțin de 10 ore pe noapte. „N-am o oră anume la care mă trezesc”, ne ia din prima Dakota Johnson. „Depinde de ce se întâmplă în viața mea. Dacă nu lucrez și am o zi de luni liberă, de pildă, dorm cât pot de mult”, a mărturisit Dakota pentru usatoday.com. „Somnul e prioritatea mea nr. 1!”, a conchis ea.

Actrița în vârstă de 34 de ani recunoaște că pur și simplu nu poate funcționa pe parcursul zilei dacă nu doarme 10 ore pe noapte. „Pot foarte bine să dorm și 14 ore!”, adaugă ea, ca și cum ar fi ceva absolut normal.

Băile de după amiază, cea mai bună metodă de relaxare

În ceea ce privește activitatea ei preferată din timpul zilei, Dakota e înnebunită după băi. Ba chiar mai mult, dacă este posibil, adoră să facă baie în mijlocul zilei, nu doar seara, înainte de culcare, cum procedează majoritatea. Actrița spune că ori de câte ori simte că ceva nu merge bine într-o zi, se retrage pentru maxim o oră în baie unde se relaxează în cadă, cu o baie fierbinte și, spune ea, "toate problemele dispar".

„Dacă încep să mă gândesc, la mijlocul zilei, că ceva în neregulă se întâmplă cu lumea asta, iau o pauză, intru în baie și gata, mă relaxez complet!”, a declarat Dakota. „Mi se pare că apa te aduce cu picioarele pe pământ” a mai spus Dakota. Vedeta mai are și alte secrete pentru tinerețe. Meditează de două ori pe zi pentru a scăpa de episoadele de anxietate. „Fac meditații transcedentale”, spune Johnson. „Sunt interesată de exercițiile de respirație și mă ajută mult cu anxietatea mea”, a dezvăluit cea care are și un program intens de antrenamente fizice de cinci ori pe săptămână. „Fac yoga, pilates și ridic greutăți”, a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel