Brânza nu trebui păstrată la întâmplare pentru că se poate strica foarte ușor. Exista un anumit loc în frigider unde trebuie așezată. De asemenea, trebuie pregătită înainte.
Atunci când o depozităm în frigider, este recomandat să nu lăsăm brânză pe farfurie sau în ambalajul de la magazin. În schimb, fiecare bucată trebuie împachetată în hârtie de copt (sau pânză), scrie gustos.ro.
Cel mai bun loc din frigider pentru a depozita brânză este sertarul pentru legume, acolo umiditatea este mai crescută. Nu o depozitaţi pe rafturile de sus ale frigiderului! Acolo sunt cele mai scăzute temperaturi.
În congelator se depozitează brânzeturile grase sau de burduf, împachetate în hârtie cerată şi apoi în pungi de plastic.
Cum faci ZACUSCĂ. Rețeta de acum 100 de ani. Este cea mai bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News