Dacă vrei să te bucuri pentru mai mult timp de o pâine proaspătă și pufoasă, trebuie să cunoști aceste trucuri.
Nu depozita pâinea în plastic și nu o ţine în frigider. Cel mai bun mod de a păstra pâinea este să o înveleşti într-un prosop de bucătărie sau într-o pungă de hârtie, apoi să o depozitezi într-un loc uscat, scrie gustarte.ro.
Dacă îţi rămâne însă pâine şi vrei să o mănânci a doua zi caldă, iată un truc simplu: încălzeşte-o (nu o prăji) într-un cuptor la 250 grade, 10-15 minute şi va deveni crocantă din nou.
O mai poţi păstra fresh congelând-o. O înveleşti într-o folie de plastic şi apoi o depozitezi direct în congelator. O poţi ţine acolo în jur de o lună. Apoi, când vrei să mănânci, o bagi în toaster sau în cuptor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu