Cum se simte Benjamin Netanyahu, după ce a fost operat de urgență

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol cum se simte Benjamin Netanyahu, după ce a fost operat de urgență.

UPDATE:

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu va fi externat luni din spitalul unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru implantarea unui stimulator cardiac, a anunţat duminică biroul său de presă, informează Agerpres, citând Reuters.

Știrea inițială:

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat că starea sa de sănătate este foarte bună, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru implantarea unui stimulator cardiac. El a anunțat că are în plan să fie prezent în Parlament luni pentru a participa la un vot crucial privind ratificarea unei importante reforme judiciare, conform informațiilor furnizate de Reuters.

VEZI ȘI: Benjamin Netanyahu, operat de urgență 

"Continuăm eforturile pentru a completa legislaţia, precum şi eforturile pentru a face acest lucru prin consens, dar în orice caz vreau să ştiţi că mâine dimineaţa eu mă voi alătura colegilor mei din Knesset", a spus Netanyahu într-un anunţ video, relatează Agerpres.

Sâmbătă seara, Netanyahu a fost internat în spital pentru a-i fi implantat un stimulator cardiac. Acest lucru a survenit după ce, cu o săptămână înainte, fusese internat pentru o noapte din cauza unor amețeli, iar medicii au decis să-i facă examene cardiologice extinse.

Proteste masive în Israel

Prim-ministrul israelian a fost spitalizat după ce la Tel Aviv şi Ierusalim au avut loc sâmbătă manifestaţii masive împotriva reformei judiciare promovate de guvernul său şi care divizează ţara de mai multe luni.

Duminică la prânz au început în Knesset (Parlament) dezbateri pe marginea unei măsuri de reformă ce vizează să anuleze posibilitatea pentru justiţie de a se pronunţa cu privire la 'caracterul rezonabil' al deciziilor guvernului.

Această prevedere va fi supusă apoi la vot în a doua şi a treia lectură. Dacă va fi adoptată, ea va deveni prima componentă majoră a reformei judiciare a guvernului Netanyahu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel