Cum se simte, de fapt, Kate Middleton. De ce a dispărut din nou în spatele cortinei

Screenshot Youtube / The List
Screenshot Youtube / The List

Află în articol de ce Kate Middleton a dispărut din nou din lumina reflectoarelor.

În timp ce mai mulți membri ai Familiei Regale au participat la a doua zi a Royal Ascot, Kate Middleton nu a fost la evenimentul ecvestru, așa că fanii regali se întreabă acum care este, de fapt, starea ei de sănătate.

Pe 19 iunie, Prințul William, Regina Camilla, Prințesa Eugenie și alții s-au reunit pentru a doua zi a prestigioasei curse de cai. La eveniment au participat și părinții Prințesei Kate, Carole și Michael Middleton, dar ea nu li s-a alăturat. Deși mulți au crezut că participarea lui Kate Middleton la ceremonia Trooping the Color de anul acesta înseamnă revenirea ei în lumina reflectoarelor, se pare că nu este vorba despre o revenire la munca regală. Consilierii regali au explicat că Prințesa Kate Middleton va continua să acorde prioritate sănătății sale în timp ce urmează în continuare un tratament pentru cancer.

"Ea a făcut ceea ce este bine pentru ea și s-a recuperat în privat acasă, se descurcă cu asta cât poate de bine", spune o sursă apropiată Familiei Regale pentru People.

Kate Middleton continuă chimioterapia


Prințesa de Wales a revenit în lumina reflectoarelor pentru prima dată în ultimele șase luni la Trooping the Color, pe 15 iunie, atunci când a mers cu trăsura împreună cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Apoi, alături de Prințul William, ea a apărut pe balconul Palatului Buckingham. Cu toate acestea, prezența Prințesei de Wales la paradă nu a însemnat o revenire oficială la îndatoririle regale deoarece continuă chimioterapia.

„Aștept cu nerăbdare să particip la parada zilei de naștere a Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur la câteva angajamente publice în timpul verii. Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a spus prințesa de Wales săptămâna trecută, într-un mesaj postat pe rețelele sociale. Ea a recunoscut că are „zilele ei bune” și „zilele proaste”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel