Cum se va distanța Băsescu de guvern. PAMFLET

Radio România a anunțat că între băncile elvețiene și statul german s-a ajuns la o înțelegere privind evazioniștii care aveau conturi în țara cantoanelor. Demersul poate fi considerat o victorie a Justiției de la Berlin, care a recurs la tot felul de acțiuni, inclusiv cumpărarea de date de la hackeri. O să mă întrebi de ce magistrații noștri nu fac demersuri similare? Păi, tu ai face un autodenunț? Jumate din conturile românești din Elveția ale cui or fi?

Chiar în timp ce pe Hotnews apărea știrea că Ponta și Antonescu i-au exclus pe conservatori din tabloul USL, doi centimetri mai jos era postată o reclamă care începea așa: ”PC-ul tău merge prea încet?”. Nu e PC-ul meu, e al lui Voiculescu.

Ziarele Puterii au început să acționeze coordonat: Evenimentul Zilei a publicat, ieri, un interviu cu socrul lui Peter Imre și totodată angajatul lui Patriciu, în care Meleșcanu, căci despre el este vorba, declară că PNL ar putea coabita cu Băsescu. Adevărul preia astăzi tema, scriind că PNL vrea să-l excludă din partid pe marele liberal, pentru declarațiile din EvZ. Aștept un editorial scris de Tristian Tâmpeanu, în România Liberă, și un talk show marca Mircea Marian la TVR Infotrafic, ca să se închidă cercul.

Apropo, în TVR avansul la salarii s-a dat cu emoții și nu se știe dacă lichidarea nu va însemna și o lichidare de posturi. Să vezi ce scandal o să iasă când vor da oameni afară, păstrând doar gașca Rodicăi Culcer. Poate le numără banii Roberta Anastase, care a fost chemată la un interviu omagial, scurtă vreme după ce l-a scuipat pe Rege, ca o la o păruială între Misse.

Libertatea exagerează când scrie că ”Alexandra Stan a susţinut un concert în Germania, în care şi-a încântat fanii nu doar prin muzica ei, ci şi prin faptul că şi-a arătat zona intimă”. Ok, păsărica, așa cum promiteau încă din titlu, se vedea. Dar, e normal: cum ar fi ca un solist să își acopere gura, când cântă? Dacă pe fată n-o ajută glasul...Unde e însă exagerarea? La faza cu concertul, în primul rând: nu e concert, ci o cântare pe plajă, la care priveau mai puțini oameni decât la clovnul cu baloane din Mall. Apoi, de unde până unde fani? Câțiva grași obosiți, în drum spre toneta cu înghețată și câteva fete evadate de la reduceri. Dacă așa arată și se manifestă fanii, cei mai mulți admiratori îi are RATB: câteva zeci de persoane stau în stație, în fiecare dimineață și așteaptă mașina. Uneori, aceasta are capota deschisă, astfel încât se vede radiatorul și ceva piese de la motor.

Gândul a aflat că tot exportul de flori olandeze în România face 20 de milioane de euro, pe an. Și cu asta cred Tabără și Blejnar că dau Olanda pe spate? Chiar dacă ar ține tirurile cu lalele un an în vamă, nu cred că ar întoarce decizia de a bloca accesul nostru în Schengen. Ba, din contră: ce dovadă mai bună să aibă olandezii că vameșii acționează la comandă politică? Iar dacă pot acționa, atunci pot și să stea cuminți, dacă s-au dat bani la partid. Ori, tocmai despre asta era vorba, când au decis să ne țină la ușă.

Cât despre articolul ”Cum a vrut Voiculescu să blocheze anunțul lui Ponta și Antonescu privitor la susținerea lui Oprescu”, nu-l citi. E o însăilare de știri de agenție, din care exact partea cu Voiculescu lipsește.

Alex Revenco face, în Jurnalul Național, o prevestire sumbră: până în 2016, CD-urile vor dispărea de pe piață. Asta spun experții occidentali, unde merge bine afacerea cu MP 3-uri. La noi, va dispărea din cauză că nu prea are cine să-l vândă: la librăriile gen Cărturești prețurile sunt umflate, ca și în benzinării...mă rog, chestii de genul ăsta. Poate, totuși, încasează Patriciu restul de bani pe Rompetrol. N-o să țină în viață CD-ul, dar măcar niște fantome, la pachet cu fantoma unui fost ziar, tot se vor vinde.

Click! scrie că Mihaela Borcea s-a distrat de minune la nunta băiatului lui Cornel Dinu. Din păcate îi dă și fotografiile: alături de socrul mare, în prezent și în urmă cu zece ani, lângă Borcea. Atunci ea era slabă, Borcea-borcănat, astăzi, când Borcea parcă și-a mai rașchetat niște șunci de pe ceafă, doamna Mihaela pare ceva mai împlinită. Sufletește, of course, nu e de colo să scapi de meltean și să rămâi cu jumătate de avere, singură cu lada ta de dulciuri și de profiterol.

Și Click! ne face să zâmbim, ca Dinu la poză, arătându-ne ”păsărica” Alexandrei Stan. Ca să aducă valoare articolului, față de banalii de la Libertatea, Click! scrie ce fel de zburătoare am vizionat. În text se vorbește explicit despre...”porumbiță”. Una paloma blanca, am putea spune, la o tipă blondă natural.

Tot Click! ne prezintă ”ultima fiță” de pe net: au apărut unii care se pozează stând în cap, pe WC. Probabil, sunt din străinătate. La noi, ultima fiță ar fi să stai cu capul  în WC-urile de la Ambasad’Or, cortul ăla unde își fac nunțile șmecherii din Primăverii.

Am uitat că Traian Băsescu a fost citat de Hotnews, normal, când spunea miniștrilor: ”Dacă nu faceți ce trebuie, o să mă distanțez de guvern”. Întâi am râs,  dar am observat, ulterior, la tv, că n-a mai hăhăit. A, deci nu făcea o glumă, din alea la care râde singur? Ok. Știind că țara e pe buza prăpastiei, iar dânsul e un vizionar, nu pot decât să sper că se va distanța mergând înainte. Orice ar face guvernul Boc, poți să-ți dau în scris că nu e ce trebuie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel